08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Cupa orașului a plecat la Glodeni.

//
Comentariu0

La 22 august s-au încheiat jocurile campionatului de fotbal. În meciul final au jucat echipele ”Grănicerul” din Glodeni și ”Bălți Gaz”. Jucătorii din Glodeni au cîștigat și în baza rezultatelor jocurilor au ocupat locul I în campionat, precum și Cupa orășenească la fotbal. Necătînd la faptul numărului mic de echipe participante la campionat, fotbaliștii au jucat cu abnegație și stăruință.

Participanții la campionat, care s-au plasat pe locurile 6, 5 și 4, precum echipele din s. Dobruja, Găbăls  Bălți și Molodovo, au primit mențiuni – mingi.

Pe locul III s-a plasat echipa «Заря-2002». Suntem convinși, ei sunt viitorul apropiat a fotbalului național;

Locul II au obținut fotbaliștii echipei «Bălți-Gaz», pe care dl Leonid Ulanov, președinte colegiului de arbitrii bălțeni le-a numit  «o adevărată echipă a bălțenilor»,

iar locul I în campionatul deschis a orașului și Cupa au învins jucătorii echipei din Glodeni «Grănicerul» sub conducerea dlui N. Reaboi. El a mulțumit organizatorii turneului – Federația de fotbal din Bălți (președinte dl Ghenadie Grigorișin)  în cooperare cu primăria municipiului, i-a mulțumit discipolii săi pentru fotbal frumos. Cuvinte de grație și susținere a dobăndit și conducătorii raionului Glodeni.

Last updated: august 23, 2018 at 15:41 pm

Lasă un Răspuns