08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Deplasări de serviciu

Aparatul primăriei
20192020202120222023
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul IV al anului 2022 (octombrie-decembrie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul IV al anului 2019 (octombrie-decembrie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul III al anului 2019 (iulie-septembrie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul II al anului 2019 (aprilie-iunie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul I al anului 2019 (ianuarie-martie)(docx)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul IV al anului 2020 (octombrie-decembrie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul III al anului 2020 (iulie-septembrie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul II al anului 2020 (aprilie-iunie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul I al anului 2020 (ianuarie-martie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul IV al anului 2021 (octombrie-decembrie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul III al anului 2021 (iulie-septembrie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul II al anului 2021 (aprilie-iunie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul I al anului 2021 (ianuarie-martie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul IV al anului 2022 (octombrie-decembrie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul III al anului 2022 (iulie-septembrie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul II al anului 2022 (aprilie-iunie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul I al anului 2022 (ianuarie-martie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul IV al anului 2023 (octombrie-decembrie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul III al anului 2023 (iulie-septembrie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul II al anului 2023 (aprilie-iunie)(pdf)
Informația privind deplasările de serviciu în străinătate a personalului Primăriei mun. Bălți pentru trimestrul I al anului 2023 (ianuarie-martie)(pdf)
Last updated: februarie 21, 2024 at 5:42 am