08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Un start reușit al Programului de activități pentru tinerii și copiii din Centrele de Plasament pentru Refugiații din Ucraina

//
Comentariu0

Voluntarii Primăriei municipiului Bălți de comun cu Direcția managementul documentelor și relații cu publicul au dat startul Programului de activități pentru tinerii și copiii din Centrele de Plasament pentru Refugiații din Ucraina, localizate în Bălți.

Astfel, la 22 aprilie, în ajunul Sfintelui Paști, copiii din aceste centre au confecționat, cu interes și stăruință, împreună cu voluntarii noștri, felicitări tematice pentru ai săi părinți, materialele necesare – cartonul, foile color, foarfecele, cleiul, ș.a., fiind puse la dispoziția copiilor grație susținerii acordate de către AO Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”.

O altă activitate, încadrată în acest program, a fost organizată în ziua de 26 aprilie. În Parcul central, voluntarii primăriei și specialiștii DMD și RP, au chemat copiii și tinerii la „Starturi Vesele” – sărbătoare a sportului și sănătății, a emoțiilor pozitive și distracției. La activitate, de rând cu copiii și tinerii ucraineni, au luat parte și cei din municipiu, formând un tandem prietenos de joacă în două echipe „Prietenia” și „Creativii”. „Starturile Vesele” au creat nu numai o atmosferă de joacă printre participanți, dar și de concurență, istețime, inteligență, solidaritate, în final a învins Prienenia!

De unitate au dat dovadă și voluntarii primăriei care, pe parcursul a numai câtorva luni, au devenit o Familie mare, unită și prietenoasă!

„Pentru o comunitate mai bună, mai dezvoltată, mai prosperă!”

Last updated: aprilie 28, 2022 at 18:02 pm

Lasă un Răspuns