08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Troleibuzul magic și sclipitor împodobit de Anul Nou – s-a pornit la drum în ”Lumea lui Moș Crăciun”

//
Comentariu0

Înainte de a porni la drum în Lumea lui Moș Crăciunla 24 decembrie 2019, ora 17:00, din Piața Independenței, 1 din fața primăriei, cu un troleibuz magic și sclipitor împodobit de Anul Nou, tinerii bălțeni au avut ocazia să participe la o reprezentație teatrală și, alături de personajele lor preferate din desene animate, au cântat, au dansat și s-au jucat.

La inițiativa primăriei, Întreprinderea Municipală ”Direcția Troleibuze Bălți” a lansat un troleibuz împodobit de Anul Nou pentru micii locuitori ai orașului nostru. Din spusele dlui Victor Kaliujnîi, inginer-șef al întreprinderii, imaginea ”troleibuzului de Revelion” a fost creată de către designeri specialiști.

Domnul Renato Usatii, primarul municipiului Bălți: „Mă bucur foarte mult că anul acesta a apărut un nou spectacol de Anul Nou pentru micii locuitori din Bălți. Este posibil că vor veni la noi oaspeți din alte orașe și raioane. Acesta este primul nostru proiect – un ”Troleibuz de Revelion” Am văzut multe comentarii pe rețelele de socializare și nu doar despre aceea că există mult mai mulți copii decât îi poate transporta troleibuzul nostru magic de Revelion, care au bilete speciale, deaceea vom face tot posibilul ca în anul viitor să avem mai multe troleibuze de acest fel. Acum facem anumite ajustări pentru ca în final, să nu fie necesară prezentarea de copii a biletelor speciale. Copiii au așteptat această sărbătoare un an întreg și trebuie să facem tot posibilul ca transportul să fie accesibil pentru toată lumea”. Călătoria în transportul împodobit de Anul Nou este gratuită. În timpul călătoriei pe copii le așteaptă cadouri, surprize plăcute, jocuri, divertisment împreună cu personajele de basm, la fel, în salon va fi oferit și acompaniamentul musical. Au avut șansa să se convingă de acest fapt primii pasageri, care au început călătoria la ora 17:00. Viceprimarul Nicolai Grigorișin a invitat reprezentanții mass-media locală să călătorească în salon „pentru ca să poată deveni participanți la o reprezentație teatrală. Astăzi este o zi minunată pentru noi. Pentru prima dată în istoria orașului, am organizat un astfel de troleibuz. Am preluat această experiență de la partenerii noștri din Moscova, văzând cum ei organizează astfel de surprize pentru copii folosind autobuzul. Sunt sigur că în fiecare an vom adăuga câte o unitate de tehnică pentru a putea cuprinde mai mulți copii. Această experiență pe care o avem astăzi poate fi preluată și de alte orașe ale țării”.

Important este că copiii noștri au avut parte de emoții de neuitat!

Călătoria în troleibuzul magic va continua până la 07.01.2020 conform următorului program:

  • 13:00
  • 14:00
  • 15:00
  • 17:00
  • 18:00
  • 19:00

Începând cu ora 20:00 vor putea călători în el toți doritorii.

 

Last updated: decembrie 26, 2019 at 17:31 pm

Lasă un Răspuns