08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

„Târg de Toamnă la Bălţi”

//
Comentariu0

Astăzi, 10 noiembrie,  pe piaţa centrală municipală Vasile Alecsandri, a fost dat startul ediţiei  a II-a a „Târgului de Toamnă la Bălţi”,  organizat de  Camera de Comerţ şi Industrie a RM, filiala Bălţi  în parteneriat cu primăria municipiului Bălţi. Obiectivul propus de organizatori – de a susţine producătorii autohtoni, de a promova produsele moldoveneşti, de a consolida şi menţine dialogul public-privat.

Ediţia curentă a expo-târgului universal  este susţinută de Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunităţi prin Tehnologii şi Inovaţie în Moldova” realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation. La inaugurarea evenimentului au participat reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, mediului de afaceri din regiune, serviciilor desconcentrate din teritoriu,  membrii Consiliului CCI a RM, mass-media.

Cei peste 30 de participanţi la expo-târg, veniţi din municipiile Bălţi, Chişinău, Soroca şi oraşele Drochia, Ceadîr-Lunga, Comrat, Rîşcani, Făleşti, Glodeni,  Briceni,  Călăraşi, Nisporeni, Floreşti şi  Rezina, vor prezenta pe parcursul a 3 zile o imagine desfăşurată a mai multor domenii ale economiei naţionale din ţară, contribuind la susţinerea producătorului autohton, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă şi externă, stabilirea noilor contacte de afaceri. Meşteri populari din regiune, Centrul de Creaţie al Copiilor „Miron Blanc” din Bălţi şi Studioul „Tezaur” al Centrului de Cultură şi Tineret al municipiului Bălţi vor prezenta  lucrări cu scopul de a promova şi dezvolta meşteşugăritul şi aptitudini antreprenoriale ale discipolilor

Organizatorii expo-târgului de toamnă – Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, filiala Bălţi şi primăria municipiului Bălţi în parteneriat cu Centrul Medicilor de Familie Bălţi, SRL „Gelibert” au lansat azi  punctul de vaccinare, care va activa pe parcursul a trei zile – 10, 11 şi 12 noiembrie 2021 în incinta Teatrului Naţional Vasile Alecsandri. Sînt aşteptaţi toţi doritorii de a se vaccina împotriva COVID-19 fără programare, doar cu buletinul de identitate, unde veţi fi, initial, consultaţi de un medic specialist. Anual, filiala Bălți a CCI a RM în parteneriat cu primăria municipiului Bălți, APL de nivelul I și II din raioanele Sîngerei, Fălești, Rîșcani, Glodeni organizează și desfășoară în regiune 16 expo-târguri specializate și universale.

Last updated: noiembrie 11, 2021 at 18:19 pm

Lasă un Răspuns