08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

În memoria regretatei doamne Angelina Cernogal

//
Comentariu0

Dimineața de 15 noiembrie 2021 a venit neașteptat de necruțătoare în viața doamnei Angelina Cernogal, șeful Direcției managementul documentelor și relații cu publicul. Părea o zi obișnuită. Se pregătea de servici, dar, nu a fost să fie. „Serviciile de urgență” nu au reușit… Infarct. Acesta e felul în care inima caldă și iubitoare a doamnei Cernogal a încetat să mai bată. O inimă blândă, prietenoasă, deosebit de amabilă, care s-a stins și s-a retras mult prea devreme din cadrul familiei, din cercul apropiaților, prietenilor și colegilor. Doamna Angelina ar putea fi descrisă ca un om plin de lumină și bunătate, un profesionist iscusit în ceea ce făcea, care a educat și a orientat în carieră mulți specialiști tineri.

La 27 mai 1998, Cernogal Angelina a depus jurământul de credință în calitate de funcționar public – funcție căreia i-a rămas devotată pe tot parcursul carierei.

La început, a activat în calitate de specialist în cadrul Serviciului județean de arhivă, filiala Glodeni, apoi, începând din 1 septembrie 1999 – în calitate de Șef al Serviciului județean de arhivă, filiala Glodeni. După desființarea județelor, dna Angelina a fost transferată în Secția relații cu publicul a Primăriei mun. Bălți, unde a activat neîntrerupt, începând din 2 mai 2006.

De la specialist principal în cadrul Secției relații cu publicul, la șef al acestei subdiviziuni în 2013, iar în 2020 – la șef al Direcției managementul documentelor și relații cu publicul: acestea sunt treptele creșterii profesionale a profund regretatei doamne Angelina. O fire bună, generoasă, grijulie, puternică, atât de receptivă și sensibilă față de durerea celorlalți, gata să vină în ajutor, să-și protejeze echipa, să reunească oameni atât de diferiți într-un singur grup care să funcționeze ca un tot întreg, orientat spre îndeplinirea acelorași sarcini. Doamna Angelina a fost, într-adevăr, un lider talentat, al cărui profesionalism a stârnit respectul colegilor și admirația tinerilor specialiști. „Voi sunteți speranța mea” – așa le spunea tinerilor specialiști , iar subalternilor cu experiență de lucru – „Voi sunteți sprijinul meu”, în felul acesta, încurajând pe fiecare din specialiștii direcției.

Astăzi trăim enorma durere a despărțirii ce ne-a surprins, amărăciunea pierderii, luându-ne rămas bun de la cea mai minunată femeie, mamă, lider talentat și prieten devotat.

La 19 iunie împlinise 57 de ani. Mai avea multe scopuri, pe care nu a reușit să le împlinească, după cum poate fi descrisă ca o femeie organizată, înțeleaptă, cu planuri pentru ziua de mâine. Mai mult ca atât, a știut să trăiască viața destoinic, integru, ajutând și iertând fără măsură.

Exprimăm sincere condoleanțe apropiaților, simțind cu ei durerea pierderii irecuperabile. Amintirea luminoasă a doamnei Cernogal Angelina va fi păstrată mereu în inimile noastre și va rămâne în istoria organelor administrației publice locale ale municipiului Bălți pentru totdeauna.

Zbor lin spre ceruri!

Last updated: noiembrie 16, 2021 at 9:25 am

Lasă un Răspuns