08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Ședința a XIII-a extraordinară a Consiliului municipal Bălți

//
Comentariu0

La data de 16 noiembrie 2021, a fost convocată cea de-a XIII-a ședință extraordinară a Consiliului municipal Bălți, pe ordinea de zi a căreia s-a aflat o singură întrebare: cu privire la îndeplinirea temporară a atribuțiilor funcției de secretar al Consiliului municipal Bălți de către dl Vitalie Balan.

Motivul convocării a fost tragicul eveniment petrecut luni, 15 noiembrie. Dimineața, inima Angelinei Cernogal, șefa Direcției managementul documentelor și relații cu publicul și secretarul interimar al Consiliului municipal Bălți, a încetat să mai bată.

La cererea Dnei Tatiana Dubițkaia, Primarul interimar al municipiului Bălți, consilierii prezenți la ședință, au onorat cu un minut de reculegere memoria Dnei A. Cernogal.

În calitate de președinte al ședinței a fost ales consilierul Marcel Lefter.

23 de consilieri au votat, în unanimitate, numirea șefului Directiei juridice a Primăriei, dl Balan Vitalie, pentru îndeplinirea temporară a funcției de secretar al Consiliului municipal Bălți, cu păstrarea atribuțiilor sale de serviciu și cu drept de semnătură, pe perioada de eliberare din funcție de la locul de muncă permanent a secretarului Consiliului municipal Bălți, a Dnei Irina Serdiuc.

Last updated: noiembrie 16, 2021 at 14:46 pm

Lasă un Răspuns