08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Ședința a XI-a a Consiliului mun. Bălți nedeliberativă

//
Comentariu0

La ședința din 28 iunie au fost prezenți 15 consilieri din 35 (cu întîrziere a venit consilierul Oleg Topolnițchi). Pentru deliberativitatea ședinței trebuie să fie prezenți 18 consilieri.

Secretarul Consiliului Irina Serdiuc a constatat faptul nedeliberativității ședinței, dar a propus executarea hotărîrii Comisiei Electorale Centrale și înmînarea  mandatului de consilier, insignei ”Consilier Municipal” reprezentantului Partiduluui Socialist din RM dlui Veaceslav Zelenețchi, în locul consilierului municipal Svetlana Cudreașova.

Cu un mesaj către consilieri care nu s-au prezentat la ședință a ieșit primarul municipiului Bălți  Nicolai Grigorișin: ”Vreau să mă adresez consilierilor, care astăzi nu s-au prezentat la ședința consiliului, ca ei să lase întrebările politice și să muncească spre binele bălțenilor”. În ordinea de zi au fost incluse multe întrebări sociale, financiare, locative (alocarea locuințelor copiilor orfani).

Primarul a propus transferarea ședinței Consiliului mun. Bălți pe data de 5 iulie 2018, ca cele 111 întrebări din ordinea de zi să fie examinate.

Last updated: iunie 28, 2018 at 14:14 pm

Lasă un Răspuns