08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Tîrg de vară la Bălţi

//
Comentariu0

Astăzi, 29 iunie 2018, la Bălţi a fost inaugurată a VI-a ediţie a expo-tîrgului universal de vară. Evenimentul expoziţional este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM în parteneriat cu primăria municipiului Bălţi.

„Tîrgul  de vară”   propune  vizitatorilor în perioada 29, 30  iunie şi 1 iulie curent un asortiment bogat de mărfuri şi produse autohtone  de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile.

Potrivit Galinei Codiţa, directorul filialei Bălţi, CCI a RM  expo-tîrgul universal  de vară, chiar dacă este  doar la a VI-a ediţie, reprezintă un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, căutarea  noilor parteneri, consolidarea ţi menţinerea dialogului public – privat, precum şi un prilej real de a demonstra realizările.

La deschiderea evenimentului au participat reprezentanţii APL şi mediului de afaceri din regiune, societîții civile și mass-medeia, membrii Consiliului CCI a RM. Cu un mesaj de salut către participanți și vizitatori s-a adresat Ludmila Zabolotnîi, membrul Consiliului CCI a RM, director Vereten-Exim SRL.

Expo-tîrgul universal de vară are drept obiectiv susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă, stabilirea noilor contacte de afaceri.

Ediţia curentă este completată cu un program de afaceri, care  include  prezentări de firme, degustări de produse, acţii, dialoguri bilaterale.

La acest eveniment expoziţional participă 25 de agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele Rîşcani, Făleşti, Sîngerei, Glodeni,  Drochia, Nisporeni, Ungheni, Ceadîr-Lunga şi Rîbniţa.

Last updated: iunie 29, 2018 at 16:22 pm

Lasă un Răspuns