08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Până la sfârșitul anului 2022 urmează a fi amenajat Lacul orășenesc

//
Comentariu0

Despre aceasta a menționat Primarul municipiului Bălți Nicolai Grigorișin în cadrul ședinței săptămânale cu administratorii întreprinderilor municipale și ai complexului termoenergetic din 12 ianuarie 2022.

Amenajarea zonei adiacente a Lacului orășenesc a fost planificată încă din 2020. Implementarea proiectului a fost amânată, din cauza unor interdicții stabilite în situația pandemică, dar acum este necesar să revenim la acesta, de-acum în cadrul unui amplu proiect de reconstrucție a părții centrale a municipiului, care include și reparația capitală a str. Independenței (de la str. Pușkin la str. C. Stamati) și amenajarea zonei pietonale pe părțile laterale ale străzilor Independenței, 31 August, Sportivă, Paladie, până la lacul, ce urmează a fi amenajat. Apare însă o problemă legată de gestionarea terenului din jurul Lacului orășenesc, care include și terenuri ce aparțin Întreprinderii de Stat „Moldsilva”.

Edilul de Bălți a ordonat să fie începute tratative cu această întreprindere de stat în vederea transmiterii terenurilor înstrăinate municipiului.

Last updated: ianuarie 13, 2022 at 17:30 pm

Lasă un Răspuns