08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Omagierea a 50 de ani de activitate a antrenorului bălțean Vasili Scoric

//
Comentariu0

La 30 septembrie 2020, în sala de ședințe nr. 101 din incinta Primăriei mun. Bălți, s-a desfășurat ceremonia de onorare a antrenorului emerit la baschet al RM, Vasili Scoric, cu ocazia împlinirii aniversării a 50 de ani de activitate în calitate de antrenor la baschet.

Omagiatul, de-a lungul activității sale de antrenor la basket în Școala Sportivă nr. 1 din Bălți, a antrenat și a format o pleiadă întreagă de sportivi.

Vasili Scoric, în cadrul activității menționate, a primit felicitări din partea celor prezenți în sală: colegi, prieteni, elevi și alți simpatizanți, cât și din partea primarului interimar al mun. Bălți, Ghenadie Șmulschii, și a președintelui Federației de baschet din RM, Alexandr Abramciuc.

În textele de felicitare, adresate acestuia, s-a remarcat despre valoarea și aportul major al antrenorului în dezvoltarea baschetului local și în formarea sportivilor de performanță, care au dus faima comunității noastre, devenind campioni și câștigând medalii la diverse concursuri și turnee.

Pe lângă adresa de felicitare, Vasili Scoric a primit din partea Federației de baschet și o medalie jubiliară dedicată aniversării de 50 de ani de activitate, în semn al recunoștință pentru dedicație și profesionalism.

Privirea calmă, vocea liniștită, cumpătul unui antrenor încrezut în forța echipei sale – acestea sunt caracteristicile antrenorului emerit, și, de asemenea – capacitatea de a-și înțelege discipolii, de a-i încuraja în momente dificile, și, în general, de a le fi un al doilea tată pentru ei.

Last updated: octombrie 2, 2020 at 15:06 pm

Lasă un Răspuns