08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Maria Popova și-a marcat jubilelul de 102 ani

//
Comentariu0

Primarul municipiului Bălți Nicolai Grigorișin i-a adus un omagiu Mariei Popova – veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei, care a împlinit 102 ani. Despre aceasta edilul a comunicat pe pagina sa de Facebook: „Astăzi (22 aprilie 2022) am avut onoarea să o felicit pe veterana Marelui Război pentru Apărarea Patriei, Maria Ivanovna Popova, care a împlinit 102 ani. Din numele administrației locale, pe care o conduc, am felicitat-o ​​pe jubiliară și i-am prezentat o felicitare, un buchet de flori și, bineînțeles, un ajutor financiar în valoare de 10.000 de lei.”

Maria Popova s-a născut la 20 martie 1920 în satul Rucșin, raionul Hotin, regiunea Cernăuți, într-o familie de țărani. Pe parcursul vieții s-a întâlnit cu multe încercări și dureri. Fiind mamă a trei copii, a rămas văduvă la o vârstă fragedă. Centenara și-a amintit cu amărăciune de anii pe care i-a trăit, despre ceea ce văzuse și ceea ce trăise. „Am trecut prin război și foamete. A spune despre aceasta este un lucru, dar a supraviețui … A fost o viață foarte grea, foarte …”

Stimată Maria Popova, vă dorim din suflet multă sănătate. Fie ca cei dragi să vă fie mereu alături, să aveți parte de grija și atenția lor!

Last updated: aprilie 28, 2022 at 17:47 pm

Lasă un Răspuns