08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primarul de Bălți, cu susținerea consilierilor fracțiunii majoritare, a adus sărbătoare în casele oamenilor cu deficiențe de auz și văz

//
Comentariu0

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști 2022, Primarul municipiului Bălți Nicolai Grigorișin, alături de echipa sa și consilierii fracțiunii majoritare a Consiliului municipal Bălți, au adus sărbătoare în casele și inimile oamenilor cu deficiențe de auz și văz.

Din propriile surse, donațiile unor consilieri locali și a producătorilor autohtoni (SA „Floarea Soarelui”) beneficiarii Asociației Surzilor din Republica Moldova, Filiala Teritorială Nord din Bălți (145 persoane) și a Organizației teritoriale mun. Bălți a Asociației nevăzătorilor din Moldova (173 persoane), conform listelor Direcției generale asistență socială și protecția familiei a Primăriei municipiului Bălți, au primit în dar produse alimentare de primă necesitate. Despre aceasta edilul de Bălți a menționat pe pagina sa de Facebook:

„În ajunul Sfintelor Paști, din sursele proprii, persoanele cu deficiențe de auz și de vedere primesc pachete cu produse alimentare de primă necesitate: ulei, unt, zahăr, orez, paste, carne, salam, cașcaval, pate, ceai și bineînțeles, cozonac de Paști. Acesta este puținul cu care vă putem ajuta.

Oamenii sunt foarte recunoscători, și vreau să mulțumesc și sponsorilor noștri SA „Floarea Soarelui” și consilierilor municipali ai fracțiunii majoritare, pentru că nu au fost indiferenți și susțin inițiativele bune ale autorităților locale.

Fie ca în sărbătoarea Paștelui să vă înconjoare tot binele din lume!”

Last updated: aprilie 29, 2022 at 8:43 am

Lasă un Răspuns