08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Lansarea Sondajului de selectare a membrului din partea organizaților necomerciale al Comisiei de evaluare și selectare a proiectelor organizațiilor necomerciale în vederea finanțării nerambursabile în mun. Bălți în contextul PFON – 23

//
Comentariu0

În perioada 10-16 mai, au fost depuse 3 candidaturi în cadrul Concursului de selectare a membrului din partea organizațiilor necomerciale al Comisiei de evaluare și selectare a proiectelor organizațiilor necomerciale în vederea finanțării nerambursabile în mun. Bălți în contextul Programului de finanțare nerambursabilă a proiectelor ON-urilor în municipiul Bălți, ediția 2023 (PFON-23).

Persoanele înaintate de organizații sunt:

  • Corina Popa, reprezentantă a AO „Uniunea pentru Echitate și Sănătate” (CV);
  • Rodica Frecăuțanu, Directoare Executivă AO „Caroma Nord” (CV);
  • Renata Grădinaru, Directoare executivă AO „Afina” (CV).

Cetățenii pot vota pentru unul din candidați, prin intermediul sondajului, plasat pe platforma Alerte.md/Bălți: https://alerte.md/balti/poll/43 până la 08.06.2023.

Concursul se defășoară în conformitate cu Regulamentul de activitate a Comisiei de evaluare și selectare a proiectelor organizațiilor necomerciale, în vederea finanțării nerambursabile, în municipiul Bălți (Anexa nr. 4 la Regulamentul cu privire la mecanismul de finanţare nerambursabilă a proiectelor organizaţiilor necomerciale în municipiul Bălți, aprobat prin Decizia CMB nr. 2/34 din 28.03.2023), conform căruia, cel puţin un membru al Comisiei este din partea organizaţiilor necomerciale, selectat de către primar prin concurs public. Selectarea membrului Comisiei din partea organizaţiilor necomerciale, va avea loc prin solicitarea opiniei societății civile, prin sondaj lansat pe platforma Alerte.md/balti (…). Sondajul va fi activ timp de 5 zile lucrătoare, iar candidatul cu cele mai multe voturi va fi considerat câștigător.

Organizația, membrul căreia va face parte din Comisie, nu poate candida la Concursul de finanțare nerambursabilă a proiectelor organizațiilor necomerciale în municipiul Bălți în cadrul PFON-23.

*Scopul PFON-23 este motivarea ON-urilor în desfășurarea activităților de utilitate publică, spre beneficiul cetățenilor și dezvoltarea municipiului Bălți.

Last updated: mai 31, 2023 at 18:21 pm

Lasă un Răspuns