08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

La Bălți a avut loc Forumul „Digital Innovation Hub of Moldova perfect recipe for Digital Transformation in regions”

//
Comentariu0

Pe 21 septembrie 2023,  în cadrul CITT ,,Nortek”, a avut loc Forumul „Digital Innovation Hub of Moldova perfect recipe for Digital Transformation in regions”, destinat IMM-urile din regiune care sunt cointeresate în transformarea digitală, retehnologizare și inovații.

La evenimnet, Primăria municipiului Bălți a fost reprezentată de către Viceprimarul de Bălți Alexandr Usatîi și șefa Direcției relații cu publicul Tamara Morar.

La acest forum au participat mai mulți experți din țară și de peste hotare, antreprenori, dar și
reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale. Aceștia au motivat „spre inovații digitale” întreprinderile participante la eveniment.

În cadrul evenimentului au fost prezentate exemple de bune practici pe direcțiile prioritare alese de către DIH of Moldova – Digitalizare și retehnologizare a IMM-urilor, AgroTech, HealthTech și EnergyTech.

În cadrul acestui eveniment mediul de afaceri regional, național și internațional, au împărtășit experiența deja acumulată de către DIH of Moldova în procesul de evaluare a maturității digitale, identificarea soluțiilor digitale potrivite, stabilire de etape de implementare, dar și atragere de  resurse necesare pentru realizarea transformării digitale în cadrul companiilor.

 

Last updated: septembrie 21, 2023 at 19:34 pm

Lasă un Răspuns