08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primarul municipiului Bălți Nicolai Grigorișin a felicitat 22 cupluri longevive

//
Comentariu0

O tradiție frumoasă, preluată din an în an de Primăria municipiului Bălți, este celebrarea căsniciilor familiilor care au trăit împreună 50 și 60 de ani. Și în acest an, pe 19 septembrie, în localul primăriei, au fost invitate de administrația locală cuplurile bălțene, relațiile cărora au atins apogeul iubirii, sărbătorindu-și nunțile de aur și de diamant. Atmosfera de sărbătoare a fost creată de specialiștii Direcției generale asistență socială, sănătate și protecția familiei care au pregătit pentru omagiați un program muzical, diplome și flori.

Jubiliarii au fost felicitați de Primarul de Bălți Nicolai Grigorișin, care pe lângă urările de bine și sănătate le-a oferit fiecărui cuplu câte un ajutor financiar, alocat din surse financiare municipale: pentru aniversarea căsniciei de 50 de ani (nunta de aur) cuplului i s-a oferit 2000 de lei, la 60 de ani (nunta de diamant) – 4000 de lei. Culpurile, ce au lipsit, vor fi felicitate la domiciliul fiecăruia, de către specialiștii Direcției generale asistență socială, sănătate și protecția familiei.

Le dorim tuturor sărbătoriților să aibă și în continuare unul pentru altul multă răbdare, bunătate și gingășie, deoarece căsnicia este un test permanent al caracterului.

Dacă într-o căsnicie, la început, relațiile sunt în plină văpaie și pasiune, atunci cu timpul flacăra dragostei se potolește, lăsând loc pentru alte sentimente mai longevive: devotament, încredere, respect.

Last updated: septembrie 21, 2023 at 19:31 pm

Lasă un Răspuns