08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

În comun să asigurăm incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități

//
Comentariu0

Despre masa rotundă privind implementarea proiectului «Angajarea în cîmpul muncii a persoanelor cu dizabilităţi» v-am informat la data de 21 noiembrie. Reprezentanţii companiei norvegiene «Glode» au avut o întrevedere cu conducerea Primăriei, managerii asociaţiilor obşteşti, reprezentanţii Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei şi cu şefii subdiviziunilor Primăriei.

Despre concluziile întrunirii vă informează dna Veronica Munteanu, șef Direcție Asistența Socială și Protecția Familiei.

Proiectul respectiv are și o perspectivă de a extinde în colaborare сu mai multe instituții, fie instituții de stat sau private. Practica norvegiană, după spusele dnei Veronica Munteanu, dovedește faptul, că este o strînsă colaborare dintre sectorul privat și sectorul public: «Ne dorim și noi să avem o colaborare frumoasă dintre instituțiile de stat și instituțiile private. Și în cazul dat vorbim de agenții economici, care prestează anumite servicii. Ar fi bine ca și ei să fie receptivi la această categorie de populație».

Sperăm că proiectul respectiv va fi unul de success pentru municipiul Bălţi. Dacă ne vom consolida toate puterile comune (APL, întreprinderile de stat, ONG, întreprinderile sectorului privat) putem să avem și noi un rezultat frumos în urma implimentării acestui proiect.

Last updated: noiembrie 28, 2016 at 12:28 pm

Lasă un Răspuns