08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

«Culorile calde în timpul rece»

//
Comentariu0

La data de 27 noiembrie în incinta Pinacotecii «A. Cantemir» din Bălți a avut loc deschiderea expoziției «Culorile calde în timpul rece» a lucrărilor elevilor și profesorilor Școlii de Arte Plastice «Gh. Vrabie» din Fălești. Aceasta este  a V-a expoziție a acestei instituții educaționale.

Mai bine de 100 de lucrări de diferite stiluri (grafica, pictura, goblen, batic si pictura pe sticla) străpung cele mai fine fire de creativitate naționale în domeniul artelor, păstrarea și augmentarea tradițiilor pămîntului moldovenesc.

Victor Palii, președintele filialei Bălți a Uniunii Pictorilor RM a apreciat înalt activitatea dascălilor și elevilor Ș.A.P. din Fălești. Multe cuvinte bune au fost sugerate elevilor de școală de la dl Nicolai Ghibalenko, pictor, membrul Uniunii Pictorilor din RM și de la dl Roman Florescu, critic de artă, membrul Uniunii Pictorilor din RM. Un cadou muzical l-a dăruit dna Olga Koliba. Expoziția «Culorile calde în timpul rece» va fi prezentată timp de o lună.

E de menționat faptul, că elevii Școlii de Arte Plastice «Gh. Vrabie» din Fălești au obținut premii bănești, cadouri de preț și diplome de gradul I, II și III la diferite concursuri Naționale și Internaționale.

Last updated: noiembrie 28, 2016 at 12:49 pm

Lasă un Răspuns