08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

„Festivalul de toamnă”, „Florile recunoștinței” și onorarea personalului didactic. Pe 5 octombrie, în municipiu a fost marcată Ziua lucrătorului din învățământ

//
Comentariu0

Atmosfera festivă se simțea deja la intrarea în edificiul primăriei. O expoziție de obiecte de artizanat realizate din frunzișul de toamnă, ustensile, obiecte de uz casnic și improvizate a fost expusă în holul clădirii primăriei. Imaginația profesorilor din instituțiile preșcolare este nelimitată, iar abilitățile universitar-pedagogice obținute de decor și lucru cu materiale naturale, au ajutat la crearea unei expoziții incredibil de frumoase și fantastice – o declarație de dragoste către profesori, educatori, psihologi, pentru toți cei care lucrează cu copii și pentru cei care profesia de pedagog semnifică bucurie, viață, creativitate și mare energie, bunătate și mărinimie.

La ora 13, în sala de ședințe a primăriei, Primarul interimar al municipiului Bălți Dubițkaia Tatiana și viceprimarul de Bălți Nicolai Grigorișin au onorat învățători, directori de instituții, muzicieni, metodologi și specialiști principali ai Direcției învățământ, tineret și sport. Toți ei au obținut cele mai înalte rezultate în procesul educațional. Iată numele lor: Capcelea Valentina, Sîrbu Ina, Boico Tatiana, Zgîrcea Emma, Golteanova Galina, Leonid Cristinoi, Marina Bideac, Pintea Tatiana, Alexeeva Angela, Smirnov Stela, Pascaru Andrei, Aliceanscaia Elena, Lunina Natalia, Țibuliscaia Valentina, Banari Marina, Scutelnic Aliona, Bețișor Rodica, Șagan Ludmila, Gherasimova Stella, Konoplina Iulia, Dumbrovan Natalia, Chihai Nina, Carelova Natalia, Cotelevici Tamara, Gherman Ludmila.

Diplome de la Ministerului Educației și Cercetării RM au fost acordate lui Ciugureanu Mihail, Gariuc Angela, Cucoș Vasile și Guțalov Lilia. Iar diplome de la Parlamentul RM au fost înmânate dnei Timciuc Svetlana, dlui Zasadnîi Mihail și dnei Goiman Valentina.

La ora 14, Primarul interimar al municipiului Bălți, Dubițkaia Tatiana și viceprimarul de Bălți Nicolai Grigorișin au decorat antrenorii școlilor sportive, profesorii Centrului de Artă pentru Copii „M. Blanc”, angajații instituțiilor preșcolare, logopezi, specialiști ai Secției tineret, sport și relații cu publicul din cadrul DÎTS. Meritele lor sunt mândria orașului. Datorită tandemului dintre antrenor și sportiv, se pot obține rezultate remarcabile la nivel național și mondial. Dar a învăța să ÎNVEȚI e posibil doar din copilăria timpurie și aici menționăm contribuția educatorilor este de neprețuit.

Cu diplome de onoare din partea primăriei au fost decernați: Russu Malvina, Bejenar Anastasia, Mihalcean Nona, Dmitracov Iuri, Blaj Ludmila, Supciuc Irina, Furtună Adelina, Matvienco Inga, Babin Cristina, Grecu Elena, Priseajniuc Liubovi, Gașpar Cristina, Obada Ana, Olvanic Elvira, Volontir Ana, Nichiforciuc Aliona, Răzvon Viorica, Paladiciuc Ina, Sidoi Evghenii, Șusterman Bella, Gurschii Mihail, Rogac Veaceslav, Nița Svetlana, Grabazei Vasile.

Serebrian Natalia și Ciobu Carolina au fost decernați cu diplome din partea Ministerului Educației și Cercetării.

Dina Morari, Valerie Cebanu și Victor Granețchii au prezentat compoziții muzicale de neuitat, creând o stăre festivă și de bună dispoziție.

Suntem infinit de recunoscători pentru generozitatea Dvs, pentru o mare de răbdare și înțelegere, dăruire și dragoste față de elevi! Cu Ziua lucrătorului din învățământ!

 

Last updated: octombrie 8, 2021 at 13:10 pm

Lasă un Răspuns