08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Familia – Școala dragostei pentru fiecare copil

//
Comentariu0

Familia este cea care iți oferă sprijinul atunci cînd te confrunți cu obstacolele vietii, este cea care te ajută să te ridici cînd esti tras in jos de restul lumii. Anume în familie se învață ce înseamnă iubirea, înțelegerea și respectul. În sănul ei copilul află care sunt adevăratele valori ale vieții.

La data de 05.06.2019, Direcția asistență socială și protecția familiei mun. Bălți, a demarat ședință de auto-suport „Familia – Școala dragostei pentru fiecare copilîn scopul omagierii  Zilei de ocrotire a copilului și consolidării relației de atașament părinte-copil.

În cadrul ședinței organizate au fost antrenate 5 familii cu mulţi copii, dintre care şi familii cu forme substitutive de protecție. Copii au fost antrenați în mai multe activități distractive în parteneriat cu părinții.

Scopul ședinței de autosuport a fost împărtășirea experienței de educare a copiilor, de depăşire a dificultăților întîmpinate, de preluare a unor modele constructive pentru a primi și oferi dragoste copiilor. Copii la rîndul lor și-au expus viziunea asupra unei familii fericite. La finele activității toţi fiind premiați cu diplome și daruri.

Organizarea evenimentului a fost posibilă, datorită implicării agenților economici parteneri: SRL “Venevi-Consulting” și Detașamentului căutare-salvare nr. 2 Bălţi al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) al MAI, cărora le exprimăm profundă recunoștință pentru receptivitatea de care au dat dovadă.

Last updated: iunie 7, 2019 at 16:24 pm

Lasă un Răspuns