08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Crearea Consiliului Coordonator al Centrului de Resurse este amânată

//
Comentariu0

O astfel de decizie a fost luată de membrii comisiei de concurs (președinte – viceprimar Ghenadie Șmulschi) în cadrul unei întâlniri ținute luni, 19 februarie.

2 factori obiectivi au stat la baza deciziei luate: în primul rând, lipsa de informații privind activitățile candidaților propuse de asociațiile obștești și, în al doilea rând, lipsa capacității de a selecta numărul necesar de membri ai Consiliului Coordonator din numărul candidaților înregistrați la data ședinței comisiei de concurs.

Membrilor comisiei de concurs i sa solicitat să reia publicarea anunțului privind acceptarea cererilor de examinare a candidaturii de includere a unui reprezentant în Consiliul de Coordonare, emisă prin decizia Consiliului de administrație al asociației obștești.

Perioada de admitere este prelungită până la 28 februarie inclusiv. La următoarea ședință a comisiei de concurs candidații urmează să fie invitați, trebuie să pregătească o mică prezentare a activităților, precum și să-și prezinte propria viziune de rezolvare a problemelor din municipiu.

Mai detaliat despre Regulamentul Consiliului coordonator al Centrului de Resurse privind cooperarea cu asociaţiile obşteşti din municipiul Bălţi aici.

Last updated: februarie 20, 2018 at 13:35 pm

Lasă un Răspuns