08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Conducerea Primăriei municipiului Bălți a participat la Forumul Economic România – Republica Moldova

//
Comentariu0

La data de 17 mai 2022, în municipiul Chișinău, în incinta Digital Park, a avut loc prima ediție a Forumului Economic România– Republica Moldova.

Evenimentul este dedicat promovării schimburilor comerciale bilaterale, turismului şi sectorului investiţional, prin intensificarea dialogului dintre antreprenorii din Republica Moldova şi comunitatea de afaceri din România.

La Forumul Economic a participat și conducerea Primăriei municipiului Bălți: Primarul Nicolai Grigorișin, Viceprimarul Tatiana Dubițkaia și șeful Direcției relații externe și atragerea investițiilor Dan Moraru.

„Astăzi, 17 mai 2022, împreună cu colegii mei, sunt în deplasare în municipiul Chișinău. Am fost bucuros să accept invitația Asociației Investitorilor din România de a participa la primul Forum Economic România-Republica Moldova, care are loc în Digital Park.

Am avut plăcerea de a discuta cu reprezentanții Guvernelor României și a Republicii Moldova, reprezentanți ai autorităților centrale și antreprenori din cele două țări.

Sunt convins că, participarea noastră la acest eveniment, dedicat promovării sectorului comerțului bilateral, turismului și investițiilor, prin intensificarea dialogului între antreprenorii din Republica Moldova și mediul de afaceri din România, va facilita dezvoltarea comunității de afaceri și la nivel local”, a menționat Nicolai Grigorișin.

Evenimentul este organizat de Biroul de Promovare Comercial-Economică din cadrul Ambasadei României în Republica Moldova, împreună cu Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului din România şi Asociaţia Investitorilor din România în Republica Moldova (AIR).

Last updated: mai 18, 2022 at 17:27 pm

Lasă un Răspuns