08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Expo-târgul „Primăvara la Bălți”- tradiţie de Hramul orașului

//
Comentariu0

17 mai 2022

Astăzi, 17 mai, în ajunul Hramului oraşului Bălţi, a fost dat startul expo-târgului  universal „Primăvara la Bălţi”. Ajuns la ediţia a XIV-a şi desfăşurat sub patronajul primăriei municipiului, evenimentul este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Tradiţional, şi în acest an, calitatea de coorganizator  o deţine fabrica de mobilă Polimobil SRL.

Ediția curentă, ce se desfăşoară în perioada 17 – 19 mai în piața centrală Vasile Alecsandri din Bălţi, este susţinută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova” , realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation.

Expo-târgul universal „Primăvara la Bălţi” propune consumatorilor – locuitorilor şi oaspeţilor  orașului,  produse şi servicii de înaltă calitate, competitive pe piață, la cele mai avantajoase preţuri şi are drept obiectiv:

  • promovarea producătorului autohton;
  • extinderea pieţelor interne şi externe;
  • stabilirea noilor contacte de afaceri;
  • consolidarea dialogului  public – privat.

La evenimentul expozițional participă agenți economici din municipiile Bălţi şi Chişinău, oraşele Comrat, Drochia, Soroca, Ceadîr-Lunga, Călăraşi, Rîşcani și raioanele Făleşti, Florești,  Briceni, Donduşeni, Ialoveni, Nisporeni, meșteri populari din regiune, dar şi Centrul de Creaţie al Copiilor Miron Blanc și  Studioul „Tezaur” al Centrului de Cultură şi Tineret din Bălţi.

Informații suplimentare:

Serviciul de presă al filialei Bălți, CCI a RM

e-mail: [email protected]

tel. 023129227

Last updated: mai 17, 2022 at 19:20 pm

Lasă un Răspuns