08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Campania „Puținul nostru, înseamnă mult, pentru un copil, care are nevoie de noi”

//
Comentariu0

În preajma sărbătorilor Pascale, Direcția Asistență Socială și Protecția Familiei din mun. Bălți, a inițiat campania „Puținul nostru, înseamnă mult, pentru un copil, care are nevoie de noi ”, pentru a readuce speranța și bucuria în sufletele unor copii nevinovați, ale unor bălțeni care se luptă zi de zi pentru supraviețuire și anume pentru 15 familii cu copii, ce trăiesc în neajunsul sărăciei, copii mai triști  ca noi, ce visează la o sărbătoare a Paștelui împlinită.

Din banii proprii, asistenții sociali au cumpărat produse alimentare, îmbrăcăminte și încălțăminte. După spusele șefei DAS și PF dnei Veronica Munteanu: “Am decis să organizăm acțiunea de caritate în comun cu enoriașii Bisericii Tuturor Sfinților. Am publicat invitație și astăzi confirmăm faptul că  chemarea noastră a găsit un răspuns în inimile creștine milostive”.

În data de 25 aprilie 15 familii au primit daruri de la specialiștii Direcției Asistentă Socială, și de la enoriașii Bisericii Tuturor Sfinților. Paștele este o sărbătoare divină, de reînnoire sufletească, și acest gest milostiv, a adus zîmbet mare pe buzele copiilor, proveniți din familii defavorizate.  beneficiarii au primit obiecte de strictă necesitate, îmbrăcămintea nouă, încălțămintea și produsele alimentare.

În aceeași zi dna Veronica Munteanu însoțită de specialistul principal Crezantema Caraiman au vizitat o familie la domiciliu și au predat cadouri mult așteptate pentru sărbătorirea Paștelui

Primul eveniment de caritate comun al Direcției Asistentă Socială și Protecția Familiei și al clerului va fi începutul unei bune tradiții de caritate creștină.

Last updated: aprilie 26, 2019 at 16:34 pm

Lasă un Răspuns