08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Audierile în prima lectură a proiectului bugetului mun. Bălţi pentru an. 2017

//
Comentariu0

La data de 8 decembrie curent a avut loc şedinţa a XII-a extraordinară a Consiliului municipal Bălţi, în cadrul căreia consilierii au examinat 26 chestiuni, dintre care cea mai importantă – cu privire la aprobarea bugetului municipal Bălți pentru anul 2017 în prima lectură.

Raportor – Leonid Babii – primar interimar al municipiului Bălți.

Preşedinţii comisiilor specializate consultative a CMB, consilierii municipali propus unele modificări şi completări la proiectul bugetului: schimbarea taxei pentru farmaciile care pregătesc preparate farmaceutice; pentru cafenele şi restaurante; alocarea mijloacelor financiare pentru construcţia azilului pentru căîni vagabonzi, pentru începutul lucrărilor de reconstrucţie a cimitirului.

Preşedintele şedinţei dna Elena Griţco a accentuat, că „pînă la a doua lectură mai este de muncit la 3 aspecte: 1) Centrele Sociale; 2) Statul de personal şi Regulamentele de activitate ale subdiviziunilor primăriei ; 3) subsidiile. Rog consilierii să fie mai activi la examinarea acestor probleme, deoarece de aceasta depinde nu numai activitatea primăriei, dar şi a municipiului întreg”.

Menţionăm, că la data de 13 decembrie, la ora 9:00 în bir. 334 va avea loc şedinţa comună a consilierilor şi şefilor serviciilor, secţiilor şi direcţiilor APL unde se vor discuta şi aceste chestiuni.

Reparaţia grădiniţelor, a acoperişului L.T. „Şt. cel Mare”, modernizarea reţelelor de încălzire la L.T. „Lomonosov”, reparaţia faţadei la Centrul stomatologic şi reparaţia tuturor caselor de cultură, ba chiar şi darurile de ANUL NOU pentru preşcolari din partea Primăriei mun. Bălţi, aceasta este lista propunerilor parvenite în timpul discuţiei.

Consilierii au ales membrii Comisiei de conceliere, şedinţa căreia va avea loc la data de 12 decembrie, începînd cu ora 16:00, în bir. 334 a Primăriei.

Last updated: decembrie 9, 2016 at 14:41 pm

Lasă un Răspuns