08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Preşedintele Asociaţiei de fotbal a mun. Bălţi a fost ales

//
Comentariu0

La data de 6 decembrie a.c. la adunarea de dare de seamă şi alegeri  membrii Asociaţiei de fotbal a mun. Bălţi au votat unanim pentru candidatura dlui Gennadii Grigorişîn în calitate de Preşedinte al asociaţiei de fotbal din Bălţi.

Cu un cuvînt de salut către fotbaliştii bălţeni s-au adresat dl R.Berzoi, vicepreşedintele FF din Republica Moldova şi dl Cojocari, responsabil pentru Asociaţiile regionale. Ei înalt au apreciat activitatea federaţiei bălţene, au remarcat că anume la Bălţi există o atitudine deosebită  faţă de joaca, care a devenit pentru unii sensul vieţii.

Darea de seamă privind activităţile petrecute în anul 2016 a prezentat vicepreşedintele asociaţiei bălţene, arbitrul FIFA, Ghenadii Sidenco. Multe turnee au fost organizate şi petrecute în anul de raportare (turnee în memoriam „Andrei Iakovlev”, „Valerii Sidenco”, „Mihail Ionescu”; Campionatul  oraşului; turnee zonale, etc).

Totalurile sunt frumoase. Însă mai există probleme, ce ţin de lipsa terenurilor de fotbal. Pînă ce va fi finisată construcţia stadionului lîngă lacul orăşenesc, la momentul de faţă fotbaliştii necesită nişte spaţii mai mari, aşa cum ar fi stadionul „Locomotiv”, stadionul în proprietatea privată „Pişcevic” şi terenul lîngă colegiul politehnic.

Totalizînd toate discursurile, vicepreşedinte FF din Republica Moldova dl Ruslan Berzoi a accentuat:

Şi noi dorim succese preşedintelui, comitetului executiv al Asociaţiei fotbalului din Bălţi. Fie ca în anul nou visele să devină realitate.

Last updated: decembrie 7, 2016 at 16:50 pm

Lasă un Răspuns