08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Alegerile locale noi în mun. Bălți sunt confirmate legale. Nicolai Grigorișin a preluat mandatul de primar ales al mun. Bălți.

//
Comentariu0

La date de 4 iunie 2018 instanța de judecată (judecător Svetlana Ghercavîi), examinînd materialele dosarului privind validarea alegerilor din 20 mai și mandatului de primar a emis o hotărîre pozitivă. În termen de 24 de ore decizia trebuie transmisă Comisiei Electorale Centrale.

Primarul Nicolai Grigorișin a mulțumit bălțenilor pentru încrederea lor, menționând că va continua planurile stabilite de Renato Usatîi. Secretarul CECE Bălți nr.2 dna Irina Serdiuc a informat, că judecata a emis hotărîre cu drept de recurs timp de trei zile, menționănd „Alegerile din municipiu sunt recunoscute valabile și, începând de astăzi, domnul Grigorisin poate să-și execute mandatul de primar al mun. Bălți”.

La ședința instanței de judecată au asistat concurenții electorali Elena Grițco și Oleg Topolnițchii, membrii CECE Bălți nr.2: irina Serdiuc, Iulian Paciurca, Vitalii Balan, Olga Savciuc și Liliana Diaconu

Last updated: iunie 5, 2018 at 13:19 pm

Lasă un Răspuns