08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Sofia și Melania, Serghei și Alexandr, Мatei și David – bălțenii, născuți la data de 1 iunie 2018

//
Comentariu0

La 1 iunie, în Ziua Internațională de ocrotire a copiilor,  populația municipiului Bălți a crescut cu 6 persoane – patru băieți și două fete.

În familiile fericite a bălțenilor Ana Muntean, Irina Pitiunina (susținută de soț), Olesea Catan, Anastasia Evdochimov, Mariana Șoimu și Ludmila Ostaf – mult așteptatul eveniment – nașterea bebelușilor. Conform bunei tradiții, toți copilașii născuți la 1 iunie în centrul perinatal al mun. Bălți și mamele acestora, sunt felicitați de conducerea primăriei.

Astăzi,  4 iunie 2018, felicitări, flori, plicuri cu ajutor material (a cîte 1500 de lei pentru fiecare mama), cadouri pentru copii și mijloace necesare îngrijirii nou-născuților au fost înmânate mamelor de către viceprimarul dna Lilia Sava, șeful Direcției Asistenței Sociale și Protecția Familiei, dna Veronica Munteanu , șeful serviciului de sănătate dna Feodora Rodiucova.

Mesaje de felicitare au  venit și din partea  medicilor Petru Nedelciuc și Sevastian Galbur. Ei sunt siguri că în noul spital, care este promis să fie finalizat într-un an, vor exista condiții moderne pentru femei, medici și bebeluși.

Nu este nimeni mai divin decât femeia cu pruncul  în brațe. Dorim sănătate copiilor, nopți liniștite pentru părinți și fericire  familiilor.

Last updated: iunie 5, 2018 at 12:42 pm

Lasă un Răspuns