08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

38 de ani de experiență – într-o cutie mică de catifea. Rimma Tcaci, premiată cu Ordinul „Gloria Muncii”

//
Comentariu0

Prin Decretul președintelui Republicii Moldova nr. 297 din 23 iunie 2020, dnei Rimma Tcaci i s-a acordat o înaltă distincție de stat – Ordinul „Gloria Muncii”.

În data de 10 august 2020, președintele Republicii Moldova a oferit distincția dnei Rimma Tcaci, șefa Direcția de colectare a impozitelor și taxelor locale a Primăriei municipiului Bălți, împreună cu alți angajați ai autorităților publice centrale și locale. Ordinul „Gloria Muncii” a fost acordat pentru muncă prodigioasă în organele administrației publice, contribuție la promovarea transformărilor social-economice și activitatea organizatorică intensă.

Rimma Tcaci: „Conferirea acestei distincții înalte de stat„ Gloria Muncii ”a fost, în primul rând, un factor foarte neașteptat, iar în al doilea rând, foarte interesant. Am remarcat-o și am spus familiei mele: „Ei bine, este necesar, 38 de ani de muncă în serviciul public, ce se încadrează într-o cutie mică de catifea roșie”. Sunt recunoscătoare celor care m-au nominalizat pentru acest mare premiu și care m-au susținut. Aș dori să remarc, premiul a fost oferit pentru responsabilitate și conștiință”. Dna Tcaci le-a mulțumit sincer tuturor colegilor cu care a lucrat și lucrează asiduu și împreună: „Poziția mea este: cât de bun nu ar fi un conducător, fără o echipă, fără concentrare, fără oameni cu gânduri similare, nu se poate realiza nimic”. Rimma Tcaci consideră că răsplata principală este: „Sănătatea, o familie fericită și copiii”.

 

Last updated: august 13, 2020 at 17:51 pm

Lasă un Răspuns