08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Din 10 august 2020 activitatea oficiului „Ghișeul unic” a primăriei municipiului Bălți a suferit modificări radicale

//
Comentariu0

Lecția predată organelor administrației publice locale de către starea de urgența declarată în sănătate publică a fost bine însușită. Creat inițial pentru a primi cereri și pentru a elibera acte permisive din domeniul arhitecturii, exploatării terenurilor, privatizării locuințelor și din domeniul comerțului, oficiul „Ghișeul unic” al primăriei municipilui Bălți a devenit mic pentru a deservi cetățenii care stau în cozi pentru a beneficia de seviciile Direcției Generale asistență socială și protecția familiei. Respectarea normelor igienico-sanitare dictate de starea de urgența, declarată în sănătate publică, a făcut imposibilă prestarea rapidă și calitativa a serviciilor populației, de aceea s-a decis divizarea „Ghișeului unic” în două locații (asistența socială și domeniile arhitectura și comerț – împreună).

Spațiul imens al oficiului „Ghișeul unic” de pe str. Independenței este echipat special pentru primirea cererilor de la persoane în etate, ce solicită plăți sociale, prestații sociale, compensații pentru sezonul de încălzire, atât din bugetul republican, cât și din bugetul local, permis de călătorie gratuită în transportul electric și alte tipuri de servicii sociale.

S-a modificat și programul de lucru. Nouă specialiști ai Direcției Generale asistență socială și protecția familiei primesc cetățenii între orele 8:00 și 15:00, fără pauză, sau prin telefonul de contact (0231) 54-616.

Programul de lucru anterior a fost păstrat în oficiul „Ghișeul unic” (bir. 115) pentru eliberarea permiselor: de la 8:00 la 17:00, pauză de la 12:00 la 13:00, sau prin telefonul de contact (0231) 54-615.

S-a schimbat locația: biroul 115 în sediul primăriei (la dreapta de la intrarea centrală în sediu). Aici puteți depune acte pentru privatizarea locuințelor, exploatarea terenului, arhitectură și urbanism și activități comerciale.

Potrivit secretarului Consiliului mun. Bălți, dna Irina Serdiuc, în cel mai scurt timp oficiul „Ghișeul unic” (bir. 115) va fi transformat radical, va deveni comod și confortabil pentru angajați și, cel mai important, pentru vizitatorii sediului administrației publice locale.

Last updated: august 15, 2020 at 8:14 am

Lasă un Răspuns