08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

25 ianuarie – Ziua comemorării lui Vladimir Vîsoțki – poet, autor, interpret, actor de teatru și cinema

//
Comentariu0

În data de 25 ianuarie 2023 artistul, poetul, interpretul, actorul de teatru și cinema Vladimir Vîsoțki ar fi împlinit 85 de ani … Viața acestei persoane talentate s-a încheiat mult prea devreme – avea să mai cânte, să mai scrie, să mai joace roluri inedite … Nu a reușit să ne spună atât de multe, dar în memoria oamenilor a rămas un artist care a unit milioane de inimi.

Opera lui Vladimir Vîsoțki este vie. Iată de ce, și astăzi sunt ascultate cântecele marelui bard și sunt citite operele acestuia.

Vladimir Vîsoțki a fost un om sincer și a atins inima multora dintre noi cu creația sa.

Eroul operelor lui Vladimir Vîsoțki este luptătorul care încearcă să depășească nedreptatea lumii înconjurătoare, provocând circumstanțele, crezând în adevărul suprem, dragoste, prietenie, curaj și profesionalism. El urăște minciuna și trădarea …

Vladimir Vîsoțki va rămâne pentru totdeauna un artist înzestrat cu talent deosebit care continuativ va oferi oamenilor lumina și arta sa. Talentul, măiestria și unicitatea sa, reflectate în mai mult de șase sute de piese și două sute de poezii, merită respect și admirație.

Last updated: ianuarie 25, 2023 at 19:46 pm

Lasă un Răspuns