08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

24 decembrie. Ora 17.00. Piața V. Alecsandri. Inaugurarea festivă a Pomului de Crăciun. Ce va urma

//
Comentariu0

Dragi bălțeni și oaspeți ai municipiului! De sărbătorile de iarnă, Primăria mun. Bălți a pregătit pentru dvs. un cadou feeric, special.

La 24 decembrie, ora 17.00, pe Piața Vasile Alecsandri va avea loc deschiderea oficială a celui mai frumos și mai vădit erou al sărbătorilor de iarnă – Bradul de Crăciun. Colectivele „Maximum”, „Nobil Band”, „Vivat”, „Cristal Voice”, „Art-Fantasy”, ansamblurile „Altița”, „Menestreli” „Aisedora”, trio „Indigo” și „Imperia” vă vor introduce în lumea festivă a dansului, cântecului și a colindelor.

Oaspetele special al programului de deschidere a sărbătorilor de iarnă, Geta Burlacu – pierla incomparabilă a muzicii moldovenești de estradă, vă va încânta cu piesele minunate de sărbătoare. 24 decembrie, începând cu ora 17.00, pe piața V. Alecsandri.

Nașterea Domnului sărbătorită pe stil grigorian, la 25 decembrie, va fi deschisă de Teatralizarea muzical-coregrafică „Fiorul magic al colindului”.

Seara de Anul nou, 31 decembrie, va fi și ea plină de surprize. La orele 20.00, pe scena mobilă din preajma bradului, se va desfășura Spectacolul muzical-coreografic, susținut de formațiile artistice și interpreții din mun. Bălți. Câștigătorii și laureații concursului „Steluța Bălțiului – 2021”, colectivele teatrale populare, mult îndrăgite de cetățeni, „Baștina”, Ansamblul de dans popular „Vântuleț”, Ansamblul folcloric „Doinița”, vă invită să ne luăm rămas bun de la anul care trece, în atmosfera de cântec și dans; și să întâmpinăm noul an, dar nu înainte de a ne propune noi dorințe și scopuri pentru 2022.

Principala scenă în aer liber a Bălțiului (V. Alescandri), în preajma Bradului de Crăciun, va fi locul unde vor evolua mult așteptații oaspeți speciali ai Noului An, 2022: Tatiana Turtureanu, Doinița Gherman, „Lupii lui Calancea”.

Show-ul cu artificii va marca începul anului 2022, după care, va urma discotecа cu DJ Iacubenco.

Să aveți un An nou fericit!

Last updated: decembrie 24, 2021 at 8:30 am

Lasă un Răspuns