08:00 - 17:00
(0 231) 2-64-50
piața Independenței, 1

O companie germană va moderniza infrastructura transportului din municipiul Bălți

//
Comentariu0

Licitația privind proiectul modernizării complete a logisticii de transport din Bălți a fost câștigată de o companie din Germania. Nicolai Grigorișin a anunțat că proiectul este în curs de realizare. Experții analizează toate detaliile infrastructurii de transport a municipiului. Apoi vor face publice concluziile și vor veni cu recomandări asupra simplificării și îmbunătățirii infrastructurii transportului.

Experții analizează cum sunt amplasate și cum funcționează semafoarele din oraș, traficul rutier, starea drumurilor și a rutelor interurbane, precum și amplasarea parcărilor. Pe lângă acest proiect, va fi creată o nouă linie de troleibuze autonome. De asemenea se discută și posibilitatea modernizării logisticii de transport către cele mai apropiate localități ale Bălțiului, care ar putea intra în viitor în componența municipiului.

Acum proiectul se află la etapa de studiere și realizare. Finanțarea este posibilă, datorită unui grant de 1 milion de lei, oferit de Suedia pentru achiziționarea troleibuzelor fără fir.

btv.md

Last updated: noiembrie 19, 2020 at 8:45 am

Lasă un Răspuns