09:00 - 17:00
(0 231) 54-614

Implementarea proiectului MTender în procesul de achiziții publice

//
Comentariu0

Pe data de 8 februarie 2018, la invitația Primăriei mun.Bălți, Esempla Systems SRL a organizat un seminar de instruire pentru direcțiile și secțiile Primăriei mun.Bălți, întreprinderile municipale și centrele comunitare privind implementarea proiectului MTender în procesul de achiziții publice din Republica Moldova.

Scopul proiectului este de a face transparent și eficient acest proces prin implementarea achizițiilor electronice. Proiectul reprezintă rodul unui parteneriat public privat, este coordonat de către ministerul Finanțelor, care de curînd face parte din agenda primului ministru și urmează a fi implementat la scară națională pentru toate autoritățile publice.

Platforma https://e-licitatie.md este unul dintre partenerii proiectului. Doamna Tatiana Berlinschi, șef al subdiviziunii management de proiect, a informat despre scopul platformei, care constă în oferirea sprijinului de care au nevoie autoritățile contractante și agenții economici pentru a iniția și a desfășura procesul de achiziții electronice. Reprezentanții platformei sînt gata să acorde consultanță și instruiri privind funcționarea întregului sistem. Pe parcursul seminarului, platforma a fost testată, iar participanții au primit răspunsuri la toate întrebările apărute pe marginea celor expuse.
esempla licitatii

Last updated: februarie 9, 2018 at 18:17 pm

Lasă un Răspuns