09:00 - 17:00
(0 231) 54-614

Conducerea Primăriei mun. Bălți aduce la cunoștința reprezentanților mass-mediei republicane și locale informația următoare (Comunicat de presă al Primăriei mun. Bălți).

//
Comentariu0

La data de 31 iulie în oficiile ÎM „Biroul de Arhitectură și Planificare” au fost efectuate percheziții de către ofițerii Centrului Național Anticorupție și colaboratorii Procuraturii Anticorupție.

Întreprinderea municipală „Biroul de Arhitectură și Planificare” este o întreprinderea de sinestătătoare și de rînd cu procuratura, sindicatele de ramura, oficiul teritorial al Cancelariei de Stat, Inspecția de Stat în construcții „Nord” precum ți altele dețin în locațiune încăperi în sediul administrativ al organului autorității publice locale, astfel, colaboratorii institușiilor date nu sunt „colaboratori ai primăriei”, precum a fost menționat în publicația electronică Deschide.md chiar dacă a fost trimitere de la ofițerul de presă CNA Angela Starinski.

Publicația electronică prezentată de Deschide.md din 31 iulie 2017„Percheziții și rețineri au avut loc în cadrul Primăriei mun. Bălți”(31/07/2017, 17:56), a fost preluată greșit de unele agenții de informare și portaluri, astfel cauzînd prejudiciu în primul rînd imaginii Primăriei mun. Bălți, ca organ al autorității publice locale.

Pe viitor recomandăm serviciilor mass-mediei să fiu mai precauți în prezentarea informației veridiceîn atenția populației.

E de menționat și faptul, că organul autorității publice locale nu este în drept să comenteze careva acțiuni procesuale inițiate de Centrul Național Anticorupție și Procuratura Anticorupție.

01.08.2017 @ 15:13

Lasă un Răspuns