08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Un moment de reculegere pentru Aliona Mlecicova

//
Comentariu0

În ziua de 15 august 2021 s-a stins din viață Aliona Mlecicova –  specialist principal în Direcția dări de seamă și analiza sistemului bugetar din cadrul DGFE a Primăriei municipiului Bălți. O pierdere imensă pentru familie și pentru colectivul de muncă.

Aliona Mlecicova, imediat după absolvirea în anul 1990 a Institutului din Odesa, s-a angajat în primărie, dedicându-și viața finanțelor și muncind ani în șir, până nu demult, în administrația locală. A fost dedicată întru totul profesiei, despre care fapt vorbește și singura înscriere despre locul de muncă, ocupat pe parcursul anilor, remarcate fiind doar înscrierile despre creșterea profesionistă în timpul activității. Cunoștințele, experiența, capacitatea ei de a comunica cu colegii au fost de neprețuit, iar zâmbetul amabil și prietenos a ajutat dintotdeauna să atenueze atmosfera de lucru. A fost un Om cu suflet mare și luminos, o profesionistă pe potriva domeniului în care a activat.

Toate aceste calități au făcut să fie mult apreciată, atât la serviciu, cât și de toți cei apropiați, deoarece colegilor de lucru a știut să le fie un model de corectitudine și responsabilitate, iar pentru cei de acasă – de bunătate, răbdare și duioșie.

Aducem sincere condoleanțe familiei, în legătură cu trecerea prematură în eternitate a regretatei Aliona Mlecicova. Dumnezeu să vă dea putere și sa vă umple golul lăsat.

Dumnezeu s-o odihnească şi să-i aşeze sufletul printre florile Raiului.

Last updated: august 16, 2021 at 20:26 pm

Lasă un Răspuns