08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

În memoria lui Grigore Postolachi

//
Comentariu0

La 16 august 2021, ora 23:40, inima suferindă a renumitului arhitect Grigore Postolachi a încetat să mai bată.  Împreună cu colectivul Întreprinderii Municipale „Biroul de arhitectură și sistematizare” ne exprimăm sentimentul îndurerat din urma decesului prematur al acestuia.

Viața lui Grigore Postolachi s-a întrerupt subit în al 59-lea an al vieții sale. Cu toate acestea, a reușit să devină foarte necesar atât colectivului de muncă, cât și comunității, remarcându-se prin faptele sale bune, dar și prin profesionalism în domeniul arhitecturii. A fost un specialist prețuit și respectat, un prieten devotat, angajat minunat și arhitect talentat. Vocea rezonată, cumpătată, adăuga credibilitate proiectelor în timpul prezentării lor Consiliului de Urbanism. Îi aparține – reconstrucția stației transportului public în complexul de prestare a serviciilor ÎS „Poșta Moldovei”, situat pe strada Bulgară, proiectul obiectului comercial cu oficii și spații comerciale pe strada Sadoveanu, proiectul clădirii administrativ-culturale de pe strada Sadoveanu, proiectarea floristică a clumbelor urbane și multe alte proiecte frumoase, al căror stil poate fi distins prin naturalețe, luminozitate și căldură – semnătura arhitectului Grigore Postolachi – om sincer, unic, responsabil, o persoană atât de binevoitoare și amabilă.

Aducem sincere condoleanțe familiei, rudelor și apropiaților.

Odihnește-te în pace, Grigore Postolachi.

Ceremonia de rămas bun va avea loc începând cu 18.08.2021, ora 12.00, până la 19.08.2021, ora 12.00, la Biserica Sf. Nicolae mun. Bălți.

Last updated: august 18, 2021 at 14:31 pm

Lasă un Răspuns