08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Un an de la lansarea platformei de socializare culturală și dezvoltare personală a tinerilor – Anticafenea din cadrul Centrului de Resurse pentru Adolescenți și Tineret mun. Bălți

//
Comentariu0

Pe 24 februarie 2018, în Ziua de Dragobete, Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT” din cadrul DÎTS mun. Bălți, a sărbătorit în cercul celor mai dragi și fideli prieteni Un An de la lansarea primei platforme de socializare culturală și dezvoltare personală în R. Moldova – Anticafenea din Bălți.

La activitate au luat parte peste 50 de persoane din municipiu, dar și din afara lui, tineri, beneficiari și voluntari ai centrului, parteneri din capitală și colegi, parteneri din România, Colegiul Național Emil Botta, dnul profesor Constantin Constantinescu.

Au susținut sărbătoarea și amicii Anticafenelei, dnul Alexandru Zubco și dnul Cocîrlă Valentin, prieteni și colegi din cadrul Oficiul Avocatul Poporului, care „ au venit la rîndul lor cu o urare de bine, diplomă de apreciere pentru noi, mici surpize pentru cei mai activi tineri și un set de literatură în limba engleză, pentru care suntem nespus de mulțumiți și surprinși plăcut» – a menționat coordonatorul de voluntari CRAT, Inga Pascal.

Împreună cu tinerii și echipa de specialiști a centrului, a venit să aniverseze evenimentul Exministrul Tineretului și Sportului RM, dnul Octavian Țîcu, care a adus o urare de mulți ani spațiului Anticafenelei și a cadonat tinerilor o serie de lucrări scrise și coordonate de el, pentru care «spunem un mare mulțumesc și îl așteptăm cu drag la alte activități în cadrul Centrului»-, a menționat Directorul Interimar CRAT, Mihalcean Nonna.

Evenimentul a conturat două părți, una oficială și cea distractivă, cu prezentarea istoriei de succes a platformei de socializare, pași în evoluție și proiecte implimentate. Tinerii au organizat tombolă distractivă pentru toți participanți, au prezentat cîntece live cu acompanierea chitarei și au prezentat dansuri orientale. Organizatorii au înmînat Certificate de Gratitudine partenerilor, colegilor și celor mai activi tineri și  au primit cadouri și urări de bine pe cinste. Sărbătoarea a continuat cu premierea celor mai activi tineri, care au luat locuri la concursul de fotografie, dedicat zilei îndrăgostiților, iar apoi au sărbătorit aniversarea de un an de la deschiderea oficială a Anticafenelei.

Participanții au fost invitați la o gustare pregătită de gazdă, și la disco party care a bucurat tinerii prezenți.

«Astfel activitatea de un an frumos al Anticafenelei a luat sfîrșit și a deschis noi uși spre alte orizonturi, avem multe scopuri ce dorim să le atingem în anul acesta și asta vrem s-o facem»,- a menționat tinărul, voluntarul Centrului CRAT Cojocari Dionisie.

«Suntem mîndri de implicarea tinerilor, dar și de diversitatea activităților promovate în cadrul instituției de către echipa CRAT, mîndri că am aniversat primul nostru an și am conturat rezultate frumoase  ce le-am atins datorită spiritului de echipă și dedicației speciale din partea fiecărui specialist și tînăr», a accentuat Directorul Interimar CRAT Mihalcean Nonna.

Urmăriți agenda activităţilor pe facebook.com

Last updated: februarie 26, 2018 at 18:36 pm

Lasă un Răspuns