08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Dansul – feeria vieții, acesta este mottoul unor tineri de la Centrul Municipal pentru Minori și Tineret ”Contemporanul”

//
Comentariu0

Astfel la data de 22.02.2018, una din ideile propuse de tineri în cadrul proiectului ”Inspirăm, abilităm, implicăm tinerii în dezvoltarea comunității” oferit de AO ”Certitudine” a devenit realitate și anume deschiderea cercului de dansuri moderne – Kpop.

La deschiderea oficială au fost prezenți oaspeți: dna Svetlana Carabulea – Specialist principal în domeniul tineret din cadrul Direcției Învățământ, Tineret și Sport, dl Eugen Graur – director AO ”Certitudine”, Nonna Mihalcean – director interimar al Centrului de Resurse pentru Minori și Tineret, pedagogii – organizatori ai Centrelor Municipale pentru Minori și Tineret: S. Vrabii, E. Panea, S. Tobolin  și beneficiarii centrului de tineret ”Contemporanul”.

”Implementarea acestui proiect este rezultatul eforturilor depuse de echipa Dvs și oportunităților oferite de către Asociația Obștească ”Certitudine” în persoana dlui Eugen Graur. Savurați din farmecul dansului! Descoperiți talente! Vă dorim succese în continuare, în proiecte care vor urma și să vă vedem doar cu împliniri și realizări frumoase!” – a menționat dna Sv. Carabulea, specialist principal DÎTS.

Echipa centrului, responsabilă de proiect, a identificat 2 grupe de dansuri  moderne Kpop, care au prezentat  oaspeților evenimentului câteva numere artistice.

”Prin dans exprimăm limbajul ascuns al sufletului nostru, deoarece dansul este muzica mișcării, iar dansul Kpop este un poem în care fiecare mișcare înseamnă un cuvânt”, a menționat beneficiara cercului de dans.

”Echipa CMMT ”Contemporanul” aduce grandioase mulțumiri dlui Eugen Graur pentru finanțarea acestui proiect, dnei Svetlana Carabulea și Secției Tineret și Sport  din cadrul DÎTS mun. Bălți pentru susținere și  acelor persoane, care au ajutat ca visul tinerilor să devină realitate. Astăzi, tinerii centrului ”Contemporanul” promovează un mod sănătos de viață prin dans!”, a accentuat Irina Ureche, pedagogul-organizator al CMMT ”Contemporanul”.

Dacă dorești cu adevărat ceva, și mai depui efort pentru a realiza, atunci totul poate deveni realitate.

Last updated: februarie 26, 2018 at 18:28 pm

Lasă un Răspuns