08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Turneul Internațional de box desfășurat la Bălți, într-o sală sportivă nouă

//
Comentariu0

În ziua de 13 februarie, în Bălți, a avut loc deschiderea celui de-al IX-lea Turneu Internațional de Box „Кубок Вызовы- 2020” și inaugurarea oficială a sălii sportive noi în Centrul de Cultură și Tineret.  La turneu au participat sportivi din Israel, Irlanda, Federația Rusă, Italia, România, Ucraina, Republica Belarus, Cipru și Republica Moldova. Școala de box din Bălți a fost reprezentată la turneu de către 47 de sportivi.

Primarul de  Bălți, dl Renato Usatîi, a menționat la inaugurarea evenimentului că în anul curent s-a mărit semnificativ numărul participanților turneului, „…prestigiul turneului este în ascendență. Sala nouă a școlii de box va permite promovarea turneelor de cea mai înaltă anvergură, iar noua sală va servi drept loc de consolidare a sportivilor cu renume, de creștere a noii generații de boxeri și va contribui la lansarea unei noi etape în dezvoltarea sportului din Bălți”.

Potrivit directorului Școlii sportrive, dlui Valeriu Meleașchevici, grație sălii noi, sportivii din Bălți vor putea practica boxul în cele mai moderne condiții, sala fiind dotată cu echipament specializat, sistem de ventilare, înveliș special pentru podea, cabine de duș și cu alte facilități utile și necesare sportivilor.

Oaspeții turneului au apreciat ospitalitatea bălțenilor și condițiile ultra moderne create pentru desfășurarea competițiilor de box de rang internațional.

Sursa: btv.md

Last updated: februarie 18, 2020 at 17:24 pm

Lasă un Răspuns