08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Te priveşte! Priveşte pe fiecare!

//
Comentariu0

Centrelor Sociale „Viaţa cu speranţă” şi „Respiraţia a doua” au ieşit pe străzile municipului pentru a desfăşura campania informaţională sub genericul: „Testează-te la HIV! Te priveşte! Priveşte pe fiecare!”

Ecaterina Russu, directorul Centrului Social „Viaţa cu speranţă”, a informat despre necesitatea testării la HIV, care este singura modalitate certă pentru a detecta prezenţa sau lipsa virusului HIV în sînge. Dna Russu a mai menţionat, că Instituţia Publică Centrul Social „Viaţa cu speranţă” oferă beneficiarilor, infectaţi cu HIV şi familiilor acestora un şir de servicii: informare, consiliere socială, psihologică, juridică. La Centru se organizează diferite evenimente: mese rotunde, concursuri, etc. De serviciile Centrului pot beneficia atît persoanele care sunt purtători de HIV, cît şi persoanele, pe care le interesează/afectează problema respectivă.

Astăzi prezenţa virsului HIV nu este o sentinţă! Persoana purtător de HIV poate trăi o viaţă obişnuită; o femeie poate naşte un copil sănătos dacă administrează tratament antiretroviral şi respectă toate prescripţiile medicilor.

Testează-te la HIV gratis, anonim, ca să fii sigur de sănătatea ta.

Last updated: decembrie 1, 2016 at 18:05 pm

Lasă un Răspuns