08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Sportivul bălțean Mihail Latîșev a devenit Campion mondial la judo între juniori

//
Comentariu0

Judoistul din Bălți Mihail Latîșev a cucerit cel mai măreț titlu: Campion Mondial la Tineret. În  lupta pentru medalia de aur, sportivul a învins adversari din Ungaria, Tadjikistan, Italia, Elveția și Franța, astfel imnul Republicii Moldova a răsunat pentru prima dată la un Campionat Mondial la Tineret.

În acest sens, Primarul municipiului Bălți Nicolai Grigorișin, și-a exprimat profundul sentiment de mândrie față de succesul triumfător al sportivului și s-a adresat lui Mihail, familiei și echipei de antrenori cu un mesaj de felicitare:

„Mihail, sunteți mândria noastră, mândria municipiului Bălți, mândria Republicii Moldova.

Îl felicit din toată inima pe Președintele Federației de Judo a Republicii Moldova Andrei Golban, directorul Școlii spotivie de specialitate „Boris Petuhov” Valerii Meleașchevici și, bineînțeles, întreaga echipă de antrenori a școlii sportive.

Stimată familie Latîșev! Vă mulțumesc pentru înaltul nivel al educației a campionului nostru mondial. Fiul domneavoastră și bălțeanul nostru a lăsat o amprentă semnificativă în istoria orașului și a țării noastre. Este un caz unic când un sportiv din Moldova, din Bălți, a câștigat Campionatul Mondial de Judo.

Mihail, sunt sigur că în viitor vă așteaptă noi victorii și titluri! Din numele tuturor locuitorilor municipiului Bălți, vă felicit pentru această victorie strălucitoare.”

Turneul Mondial de Judo între juniori a avut loc în Ecuador în perioada 10-13 august.

Last updated: august 15, 2022 at 17:28 pm

Lasă un Răspuns