08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Serbarea Revelionului la Bălți

//
Comentariu0

La 24 decembrie a. 2019 Comunitatea rusă din Bălți, cu sprijinul Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova, a organizat matineele de Anul Nou pentru elevii gimnaziilor și liceelor, care sunt membrii colectivi ai comunității ruse din oraș. Pentru copiii mai mici au fost aprinse luminițe pe pomul de Crăciun, iar Moș Crăciun și Alba ca Zăpada i-au bucurat pe toți cu un spectacol de neuitat și le-au oferit cadouri.

Potrivit președintelui comunității ruse, dl Pavel Buceațchi, cel mai important este să bucurăm inimile copiilor, organizându-le de Anul Nou o sărbătoare cât mai distractivă și să le dăruim cadourile mult așteptate și dulci.

În timpul serbării copiii au putut să participe la spectacolul de Revelion, să danseze și să cânte alături de Alba ca Zăpada și, desigur, să recite pentru Moș Crăciun poezii pentru a primi cadouri. Toți copiii au primit cadouri dintr-o colibă ca’n poveste chiar din mâinile lui Moș Crăciun. Părinții și copiii au apreciat mult sărbătoarea, spunând că s-a dovedit a fi veselă și luminoasă.

https://tvbalti.md/2019/12/24/novogodnie-chudesa-ot-russkoj-obshhiny-belc/

http://www.btv.md/belczkaya-russkaya-obshhina-ustroila-novogodnie-utrenniki-dlya-180-detej/

Last updated: decembrie 26, 2019 at 17:50 pm

Lasă un Răspuns