08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Seminare de instruire pe pieţele din mun. Bălţi

//
Comentariu0

În data de 20 martie, specialiştii Serviciului de Comerţ  al DGFE al Primăriei mun. Bălţi, împreună cu  Direcţia securităţii produselor alimentare, organizaţia teritorială mun.Bălţi, a organizat un seminar la piaţa „Binna-Balan”, iar în data de 22 martie un grup de specialişti de profil în domeniul comerţului şi normelor sanitar-veterinare a vizitat administraţia ÎM ” Asociaţia pieţelor din mun. Bălţi”. Scopul principal al seminarului este de a  familiariza comercianţii cu prevederile legislaţiei în domeniul comerţului (Legea nr. 231 din 23.09.2010 ani), decizia Consiliului municipal Bălţi nr. 9/3 din 29.09.2016 “Cu privire la aprobarea Regulamentului privind activitatea de comerţ pe teritoriul mun. Bălţi (în redacţie nouă)”, de a informa vînzătorii despre depunerea corectă a cererilor de notificare privind începerea activităţii comerciale în sediul “Ghişeului Unic” al primăriei, asigurarea controlul calităţii produselor comercializate pe pieţele oraşului şi respectarea legilor comerţului intern.

În cadrul seminarelor, grupul de lucru a concluzionat că orice comerciant care îşi desfăşoară activitatea de comerţ pe teritoriul pieţelor din municipiul Bălţi trebuie să cunoască şi să respecte actele legislative şi normative în domeniul comerţului şi securităţii produselor adoptate la nivel de stat şi local.

Specialiştii planifică să viziteze toate pieţele din mun.Bălţi.

Seminarul este organizat de şeful Serviciului  Comerţ al DGFE N. Romanenco, inspectorul serviciului comerţ DGFE V. Postolachi, şeful secţie DTSA V. Sanduleac, inspectorul superior DTSA D. Boclinka.

Last updated: aprilie 4, 2019 at 11:38 am

Lasă un Răspuns