08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Întrevederea reprezentanților Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova și Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) cu conducerea municipiului Bălți

//
Comentariu0

Astăzi, 3 aprilie 2019, în sala de protocol a Primăriei municipiului Bălți a avut loc întrevederea de lucru a primarului municipiului Bălți – Nicolai Grigorișin, însoțit de către viceprimarii Ghenadie Șmulschii și Lilia Sava, cu reprezentanții Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova și Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

În cadrul întrevederii au fost discutate condițiile oferirii municipiului Bălți unui credit și grant pentru dezvoltarea transportului electric. În acest sens, este planificată achiziționarea aproximativ a 10 troleibuze fără fir, 2 autospeciale și echipament pentru reabilitarea rețelelor.

Totodată, în cadrul întrevederii de astăzi, primarul municipiului a prezentat situația socio-economică și potențialul investițional al municipiului, precum și proiectele de dezvoltare în implementare.

La rândul lor, reprezentanții Delegației Uniunii Europene în RM și Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și-au exprimat convingerea în continuarea cooperării productive cu administrația publică locală întru asigurarea dezvoltării durabile a municipiului Bălți.

De asemenea, în cadrul vizitei în municipiul Bălți, membrii delegației, însoțiți de viceprimarul municipiului Ghenadie Șmulschii au vizitat Întreprinderea Municipală ,,Direcția de Troleibuze”.

Last updated: aprilie 4, 2019 at 5:28 am

Lasă un Răspuns