08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Şedinţa ordinară a viceprimarului cu conducătorii întreprinderilor municipale şi complexul energetic

//
Comentariu0

La data de 2 noiembrie 2016 viceprimarul Igor Şeremet a petrecut şedinţa ordinară cu conducătorii întreprinderilor municipale şi complexul energetic. Directorul Societăţii pe Acţiuni «Cet-Nord» dl I. Galagan a raportat despre termenele de cuplare la sistemul de alimentare cu căldură, lucrările de reparaţie a ţevelor în timpul pregătirii către sezonul de iarnă şi în situaţii de avarie. Directorul ÎM «GLC» dna Tatiana Parascan este convinsă, că eficacitatea procesului de pregătire a complexului locativ pentru perioada toamnă-iarnă, de lichidare a situaţiilor de avarie, poate deveni şi mai mare, dacă se vor folosi aşa metode de lucru, ca ieşirea la faţa locului a unui grup de lucru specializat în comun cu specialiştii atît a ÎM „GLC”, cît şi a Cet-Nord-ului.

Viceprimarul a atras atenţia conducătorilor complexului energetic asupra faptului, că problemele abordate la şedinţă pot fi rezolvate în regim ordinar.

«Pe mine nu mă interesează procesul ci rezultatul, – a menţionat dl Şeremet. Cu atît mai mult, rezultatul îi interesează pe consumatori».

Apoi el s-a interesat despre procesul de negociere a Direcţiei învăţămînt, tineret şi sport cu liceul privat «Elitex» privind achitarea restanţelor. În discursul său dl M. Vlasenco, şef – adjunct a DÎTS, a adus la cunoştinţă, că la data de 1 noiembrie a avut loc şedinţa de lucru cu participarea conducătorului şi juristului instituţiei private:

În acest context Igor Şeremet a accentuat necesitatea monitorizării proprietăţii municipale aflate în arendă de către conducătorii subdiviziunilor Primăriei.

Last updated: noiembrie 3, 2016 at 14:38 pm

Lasă un Răspuns