08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Ședința de lucru, din 31 mai 2021, cu persoanele responsabile de realizarea Planului local de acțiuni în domeniul eficienței energetice din cadrul APL mun. Bălți

//
Comentariu0

În ziua de 31 mai 2021 s-a desfășurat ședința de lucru cu persoanele responsabile de realizarea Planului local de acțiuni în domeniul eficienței energetice (PLAEE) din cadrul APL mun. Bălți.

Vladimir Tifoi, specialist principal al Direcției gospodărie comunală, managerul în eficiență energetică, a venit cu un cuvânt de salut la începutul ședinței. De asemenea, dlui a informat despre necesitatea monitorizării Planului local de acțiuni în domeniul eficienței energetice.

A luat cuvânt și expertul Vera Brașovschi, informând despre datele din raportul inițial al monitorizării PLAEE. Unul dintre raportori a fost și Dan Moraru, șeful Direcției relații externe și atragerea investițiilor a Primăriei municipiului Bălți, care a vorbit despre investițiile externe, ca parte componentă a realizării PLAEE.

Planul local de acțiuni în domeniul eficienței energetice se demarează în cadrul proiectului „Eficiența energetică – șansa Pâmântului”.

Last updated: iunie 3, 2021 at 17:31 pm

Lasă un Răspuns