08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Se va acorda ajutor unic sub formă de pachete alimentare pentru persoanele în etate, cu dizabilități, veterani ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei și persoanelor asimilate participanților în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

//
Comentariu0

La fel astăzi, 08 aprilie 2020, s-a desfășurat încă o ședință a Comisiei pentru situații excepționale a municipiului Bălți (desfășurată prin Viber-sms), având pe ordinea de zi o singură chestiune: acordarea unui ajutor unic sub formă de pachete alimentare pentru persoanele în etate, cu dizabilități, aflate în cadrul serviciului social de îngrijire la domiciliu, veterani ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei, persoanelor asimilate participanților în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Avînd în vedere că o serie de agenți economici au donat primăriei mun. Bălți produse alimentare pentru a fi distribuite persoanelor social-vulnerabile, în urma votului unanim s-a decis acordarea acestui ajutor material unic sub formă de pachete alimentare.

Direcția Generală Asistență Socială și Protecția Familiei este responsabilă de achiziția produselor alimentare și distribuirea pachetelor alimentare în rândul beneficiarilor, conform listei DGASPF.

Last updated: aprilie 9, 2020 at 7:17 am

Lasă un Răspuns