08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Școala sportivă specializată „Boris Petuhov” a primit echipament sportiv modern – cadou din partea conducerii municipiului

//
Comentariu0

Continuând buna tradiție de a susține sportivii bălțeni, conducerea orașului a oferit în dar Școlii sportive specializate „Boris Petuhov” echipament sportiv de înaltă calitate.

Anterior, directorul și colectivul școlii, părinții copiilor ce frecventează instituția sportivă s-au adresat către Primăria municipiului Bălți, de a-i susține în amenajarea sălii sportive de box din școală, precum a fost amenajată cea din Centrul de cultură și tineret din Bălți.

Directorul școlii sportive Valerii Meleașchevici a apreciat foarte mult cadoul oferit de conducerea primăriei – inventarul modern „Boyko”, în valoare de 100.000 de lei.

Viceprimarul de Bălți Nicolai Grigorișin a remarcat că: „Facem acest lucru pentru copiii noștri, ca ei să practice boxul în condiții decente, cu echipament sportiv modern, pentru a se pregăti pentru turneele locale, republicane și internaționale de cel mai înalt rang”.

Valerii Meleșchevici a menționat: „Acum, din punct de vedere al echipamentului, sălile noastre de sport sunt dotate precum sălile din țările vecine, iar antrenamentul zilnic cu astfel de echipamente va forma rapid abilitățile necesare pentru a câștiga pe ring”.

Last updated: septembrie 30, 2021 at 15:08 pm

Lasă un Răspuns