08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

SA „CET-Nord” a lansat campania de informare „Modernizarea sistemului intern de distribuție a energiei termice”

//
Comentariu0

SA „CET-Nord”, pe dat de 31 mai 2021, a dat start campaniei de informare „Modernizarea sistemului intern de distribuție a energiei termice”. Timp de trei luni, de marți până sâmbătă, între orele 12.00 și 20.00, angajații întreprinderii vor merge prin cartierele din oraș pentru a informa oamenii despre importanța lucrărilor de modernizare a infrastructurii de distribuție a energiei termice din interiorul blocurilor locative, sau cum să beneficiezi de autonomie, servicii de calitate și apă caldă, fiind conectat la sistemul centralizat de încălzire.

În primele două luni ale campaniei de informare, cortul CET-Nord va fi amplasat în curțile blocurilor de locuit, unde sunt deja instalate Puncte termice individuale (PTI) și urmează a fi reabilitate rețelele termice interne.

În cadrul acestei campanii oamenilor li se va explica în detaliu despre lucrările care se desfășoară în curtea lor, impactul lucrărilor, dar și despre importanța modernizării infrastructurii de livrare a energiei termice din interiorul blocurilor locative. Totodată, specialiștii în domeniu vor informa oamenii despre avantajele încălzirii centralizate în raport cu cea autonomă și care sunt rezultatele obținute după implementarea proiectelor pilot în mun. Bălți. Totodată, consumatorii vor afla care sunt pașii pe care trebuie să-i parcurgă pentru a iniția modernizarea sistemului de termoficare în blocul lor.

Despre deplasarea echipei la fața locului, oamenii vor fi informați din timp prin intermediul anunțurilor care vor fi plasate pe panourile informative în scările blocurilor de locuit, cu indicarea locului, zilei și orei unde va fi amplasat punctul de informare și comunicare. Această informație va fi plasată și pe pagina oficială a întreprinderii www.cet-nord.md.

Informații sulimentare la numărul de telefon: (0231) 53 553.

Reamintim că, în cadrul Proiectului „Sistemul termoenergetic al municipiului Bălți, SA „CET-Nord”” în peste 130 de blocuri din oraș au fost instalate 169 de PTI-uri.

Sursa: www.cet-nord.md.

Last updated: iunie 2, 2021 at 17:31 pm

Lasă un Răspuns